جايبه لكم طريقه حلوة قوي للبيتزا واقتصاديه وسهله ان شاء الله
كلنا بجد بنحبها بيتزا الايطالي الاصلي
وكل كام يوم نفسنا فيها فنبدء نشتري ونعجن ودوشه
الاسهل والمجربه
اشتري 2
كيلو دقيق
واضربي عدد 12
بيضه في الخلاط وطبعا خميرتك المتظبطه
وكمان حوالي كيلوا لبن دافئ علي الدقيق وضيفي كل مقادير السابقه وابدئي العجن طبعا حتفضل تضايئك وتلزق ضيفي بقي زبده او سمنه المتوفر عندكي حوالي من 6
الي 8
ملاعق كبيره بدون متسيحيها وابدئي العجن
بعدين سبيها تخمر ولسرعة تخميرها لفيها في حاجة صوف وضعيها في مكان دافي
بعدين ابدئي تطعيها قطع مناسبه واحفظيها في اكياس نايلون بالفريرزر
وطبعا كل ماتحبي حتبقي جاهزة عندك وحتعمل حوالي 14
صنينه متوسطة والف هنا بس تبقوا تدعوا لي
طبعا لما تطلعيها من الفريزر سبيها تفك وترتاح تماما